Jordi's Birthday Fundraiser

 

Andreea Iordache Asociatia Iele-Sanziene

66% Complete
330 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Anul acesta am decis să fac o faptă bună de ziua mea și să îmi dăruiesc ziua de naștere. Ce înseamnă asta? În loc să îmi cumperi un cadou, poți dona suma de bani către o cauză în care cred.

Urmăresc de ceva vreme ce face asociația "Iele-Sânziene" și mi-aș dori să ajut și eu cum pot. Dacă dorești să afli mai multe despre acest ONG, o poți face aici: https://ielesanziene.org/despre/. Orice sumă este binevenită.

Mulțumesc pentru implicare!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Susținem adolescentele și adolescenții din România prin ateliere de educație menstruală și despre pubertate, proiecte de solidaritate feminină și advocacy pentru schimbări sistemice pe termen lung.

Mai multe despre proiectele noastre poți citi pe site-ul asociației.

 

Ajută-ne să ajungem cu atelierele de educație menstruală și despre pubertate la cât mai mulți tineri care au nevoie de informații corecte și îndrumare. Devino fundraiser pentru iele-sânziene! 

Ziua ta pentru adolescentele vulnerabile din România!  Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă

 

5 Donații

Anonymous

50 RON
29 Oct 2021

Anonymous

30 RON
La multi ani
23 Oct 2021
Doamne agiuta!
23 Oct 2021

Mitchell

50 RON
La multi ani, Jordi ❤️
23 Oct 2021
Happy birthday, Jordi! Hope this gift will make you and others happy! 😍🎉😘
23 Oct 2021
Andreea Iordache : Asociatia Iele-Sanziene
Jordi's Birthday Fundraiser