Clubul fetelor

   

Prin acest proiect susținem ateliere de educație menstruală pentru adolescentele din medii defavorizate, iar la finalul acestora înființăm Clubul fetelor - un spațiu permanent în comunitate, în care fetele au acces la o gamă variată de resurse (cărți, filme, planșe, jocuri, inclusiv produse menstruale și contraceptive) și pot participa săptămânal la activități educative și interactive prin care să își îmbunătățească cunoștințele cu privire la propriul corp și schimbările prin care acesta trece, să capete încredere în sine, să învețe despre solidaritatea feminină, relații, sexualitate, carieră, oportunități de viitor și orice alt lucru de care au nevoie pentru a se dezvolta.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

7

Suma:

420 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

In beneficiul: Clubul fetelor

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

420 RON

Suma:

1

Galantomi:
7 Donatii

Pagini fundraising

Sustinem femeile si dezvoltarea lor intima

Buna! Sunt Teodora! Meseria mea este de nutritionist si consilier hormonal pentru femei si fete, de diferite varste, insa, toate femei, cu necesitati

500 RON Target
420 RON Suma
7 Donatii
84% Complete