Educatie sexuală și intimă in Romania

 

Teodora Necula Asociatia Iele-Sanziene

100% Complete
516 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Educația sexuală este necesară și pentru prevenirea bolilor cu transmitere sexuală. Temerile nejustificate ale părinților și evitarea discuțiilor pe tema sexualității îi determină pe copii și tineri să-și procure informațiile din alte părți, inclusiv prin expunerea la materiale pornografice. Omul în general este o ființă curioasă, iar copiii și tinerii sunt și mai curioși, fiind la vârsta la care descoperă, explorează și încearcă să înțeleagă ce se petrece în jurul lor.

Avem nevoie de ajutorul vostru pentru a preveni aceste aspecte și de a le explica atât copiilor, dar și adulților cum este mai bine sa se ferească de bolile cu transmitere sexuală sau sarcinile nedorite. Și mai mult de atât cu ajutorul nostru sa putem ajunge și la acei oameni care nu ai acces la atâtea informații și produse de igiena intimă.

Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Susținem adolescentele și adolescenții din România prin ateliere de educație menstruală și despre pubertate, proiecte de solidaritate feminină și advocacy pentru schimbări sistemice pe termen lung.

Mai multe despre proiectele noastre poți citi pe site-ul asociației.

 

Ajută-ne să ajungem cu atelierele de educație menstruală și despre pubertate la cât mai mulți tineri care au nevoie de informații corecte și îndrumare. Devino fundraiser pentru iele-sânziene! 

Ziua ta pentru adolescentele vulnerabile din România!  Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă

 

6 Donații

05 Aug 2021

Valeria

258 RON
03 Aug 2021
03 Aug 2021
03 Aug 2021

Camelia

50 RON
La mulți ani și mult succes pe mai departe!!!!
30 Jul 2021

Otilia

53 RON
27 Jul 2021
Teodora Necula : Asociatia Iele-Sanziene
Educatie sexuală și intimă in Romania