Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Miruna Vrinceanu Asociatia Iele-Sanziene

100% Complete
1,180 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

În fiecare an, în apropierea zilei de naștere, apare inevitabil întrebarea „Și, ce vrei de ziua ta?”. Sigur și ție ți se întâmplă la fel.

În ultimii ani, mi-a fost din ce în ce mai greu să răspund la întrebarea asta, fiindcă am început să conștientizez că nu vreau nimic (material) de ziua mea pentru mine, că am tot ce îmi doresc: am o familie pe care o iubesc și mă iubește, mă susține și e alături de mine indiferent ce s-ar întâmpla; sunt sănătoasă și ai mei la fel; am un job care îmi place și mă provoacă în fiecare zi să evoluez.

Așa că, de anul acesta, la întrebarea de mai sus o să răspund: „Cel mai frumos cadou pe care cineva mi-l poate face este să fie alături de mine și de cauza pe care vreau să o susțin”. Îmi dăruiesc ziua de naștere proiectului „Clubul fetelor”, realizat de Asociația Iele-Sânziene, care își propune să contribuie la educația sanitară a fetelor din medii devaforizate și să creeze un spațiu sigur și inclusiv în care adolescentele vor avea mereu acces la resurse educative. 

De ce am ales această cauză? Pentru că în România subiecte absolut normale, precum menstruația și educația sexuală, sunt tabu, chiar și în zonele unde nu te-ai aștepta. Pentru că nu ar trebui să ne fie rușine, ca fete și femei, de acest lucru și n-ar trebui să vorbim despre el cu jenă. Pentru că e nevoie să fim alături și să ne susținem unele pe altele.


Mi-ar plăcea tare mult și ți-aș fi recunoscătoare dacă ai alege să donezi o sumă de bani către acestă cauză, pentru a putea contribui împreună la dezvoltarea acestui proiect.

Îți mulțumesc că ești alături de mine!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Susținem adolescentele și adolescenții din România prin ateliere de educație menstruală și despre pubertate, proiecte de solidaritate feminină și advocacy pentru schimbări sistemice pe termen lung.

Mai multe despre proiectele noastre poți citi pe site-ul asociației.

 

Ajută-ne să ajungem cu atelierele de educație menstruală și despre pubertate la cât mai mulți tineri care au nevoie de informații corecte și îndrumare. Devino fundraiser pentru iele-sânziene! 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

8 Donații

Adelina

100 RON
La multi ani cu bun si bine!Hugs!
11 Oct 2020
10 Oct 2020

Lidia

200 RON
La multi ani, Miruna! Sa fii sanatoasa, iubita si sa ai parte de tot ce-i mai bun!
08 Oct 2020
La mulți ani sănătoși, Miru! Să fim cât mai multe fete și femei care se susțin unele pe altele <3
07 Oct 2020

Anonymous

100 RON
06 Oct 2020

Ionut Enache

50 RON
06 Oct 2020
06 Oct 2020
02 Oct 2020
Miruna Vrinceanu : Asociatia Iele-Sanziene
Cel mai frumos cadou de ziua mea