Revista Iele

Revista Iele este dedicată fetelor tinere și este prima de acest gen din România. Ne dorim să tipărim inițial aproximativ 2000 de exemplare și să publicăm 4-5 numere pe an.

Ideea revistei a apărut ca un răspuns la nevoia adolescentelor de a se informa cu privire la diverse subiecte despre care cel mai adesea nu se discută nici în familie, nici la școală, dar care sunt foarte importante pentru dezvoltarea lor. Astfel, revista va aborda o gamă variată de teme, precum: educație, carieră, timp liber, artă, cultură, voluntariat, social media, îngrijirea corpului, relații, sănătate fizică & mintală. Adolescența e perioada în care fetele trec prin cele mai multe schimbări și au nevoie să găsească sfaturi, sugestii și răspunsuri corecte la întrebările lor, într-un mod ușor și uneori chiar în intimitatea lor.

Avem nevoie de fonduri pentru a putea documenta materiale, tipări și distribui revista în rândul adolescentelor.

Bugetul proiectului: 50 000 lei

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

12

Suma:

785 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

30 Day Fundraising Challenge ~ 2020

In beneficiul: Revista Iele

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi.

785 RON

Suma:

1

Galantomi:
12 Donatii

Pagini fundraising

Ajută-ne să creăm prima revistă pentru adolescente!

Bună! Mă numesc Nițescu Beatrice și susțin revista iele-sânziene, o revistă care va ajuta tinerele fete să se dezvolte, să prindă încredere

1,000 RON Target
785 RON Suma
12 Donatii
78.5% Complete