Asociatia Iele-Sanziene

Asociatia Iele-Sanziene

Revista Sânziene @ 30 Day Fundraising Challenge ~ 2020

Dată: 31 December 2020
Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză,
[ Show more ]

1

Galantomi:

12

Donații:

785 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți Asociația IELE-SÂNZIENE organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi.

Poți face asta aici, pe Galantom, prin intermediul campaniei 30 Day Fundraising Challenge. Provocarea ta va fi să implementezi o campanie de fundraising în comunitatea ta și să faci eforturi asumate pentru a-ți atinge targetul propus, într-o perioadă de 30 de zile. 

Te așteptăm cu drag să devii fundraiser pentru Revista Sânziene - prima revistă din România dedicată TUTUROR adolescentelor, în special celor din medii insuficient deservite care nu au acces la resurse educative despre schimbările care au loc în perioada pubertății. 

Informația e putere, ajută-ne să le-o oferim fetelor, așa încât ele să își cunoască mai bine corpul, să ia decizii în cunoștință de cauză și să fie mai încrezătoare în forțele proprii!

Mulțumim!